0

Системи с обратна осмоза

Ние проектираме, произвеждаме и поддържаме широка гама от системи с обратна осмоза за различни индустрии и приложения.

AP.RO-CT (3000-6000 LPH)

AP.RO-CT са комерсиални системи за обратна осмоза за средно-мащабни предприятия и индустрията. Оборудвана с най-висококачествените компонент..

49,589.00лв. - 61,779.00лв.

AP.RO-HC (3000-20000 LPH)

AP.RO-HC са комерсиални системи за обратна осмоза с висок капацитет за индустриални цели. Напълно оборудваната с висококачествени компненти ..

70,249.00лв. - 181,449.00лв.

AP.RO-HP (250-2000 LPH)

Системите AP.RO-HP са компактни комерсиални системи за обратна осмоза с високо-напорни мембрани, които позволяват постоянно производство на ..

12,309.00лв. - 30,319.00лв.

AP.RO-HS (500-2000 LPH)

Системите за пречистване с обратна осмоза AP.RO-HS позволяват постоянно производство на висококачествена вода от източници с високо солесъдъ..

27,669.00лв. - 40,089.00лв.

AP.RO-LP (250-2000 LPH)

Системите AP.RO-LP са компактни комерсиални системи за обратна осмоза с ниско-напорни мембрани, които позволяват постоянно производство на в..

10,849.00лв. - 22,039.00лв.

AP.RO-M (150-1000 LPH)

Системите AP.RO-M са компактни комерсиални системи за обратна осмоза, които позволяват постоянно производство на висококачествена вода с нис..

7,264.50лв. - 12,530.70лв.

AP.RO-MCR 100 SS е супер-компактна комерсиална система за пречистване на вода с обратна осмоза за барове, ресторанти, професионални кафе-маш..

3,549.00лв.

AP.RO-PAP (500 LPH)

AP.RO-PAP е компактна система за обратна осмоза "всичко-в-едно", която произвежда до 500 литра качествено-пречистена вода / час. Включва в с..

15,268.50лв.

AP.RO-M Black Edition (150-1000 LPH)

Системите AP.RO-M Black Edition са компактни комерсиални системи за обратна осмоза, които позволяват постоянно производство на висококачеств..

5,054.40лв. - 8,950.50лв.

AP.RO-MCR 100 Black Edition минорната версия на серията AP.RO-MCR, която е наследила компактността на комерсиалната система за пречистване н..

3,289.00лв.

Показва 1 до 10 от 10 (1 страници)

Предимства на технологията за обратна осмоза

RO технологията е най-ефективният и практичен начин за премахване на твърдостта на водата и отстраняване на бактерии, вируси и други микроорганизми от водата в сравнение с други системи.

Професионалното използване на RO системи, които се използват широко от домакинствата, е още по-логично, тъй като може да осигури точни характеристики на водата, необходими за промишлени или бизнес приложения::

  • Обезсоляване на вода с висока соленост;
  • Приготвяне на вода с висока чистота (напр. Инжекционна вода);
  • Пречистване на вода с високи концентрации замърсители за питейни и битови нужди;
  • Приготвяне на вода с ниска проводимост.

Предимства на системите за обратна осмоза Aquaphor

Aquaphor Professional е специализирана в масовото производство на търговски системи за обратна осмоза с малогабаритен дизайн и икономична безпроблемна работа.

Фокусът върху превъзходното пречистване и надеждността на нашите продукти ни позволяват да обслужваме най-взискателните водни нужди, като чистата вода за големи болници и инжекционната вода за диализни центрове, или доставката на вода за производствени линии на хранителни и фармацевтични предприятия.

Продуктова гама Aquaphor Professional RO (AP.RO)

Ние предлагаме разнообразие от системи за обратна осмоза, включително решения по поръчка, за приложения, които изискват специфични качества и обеми на пермеат.

Double Pass системи с обратна осмоза (RO)

Нашите патентовани системи за Double Pass обратна осмоза ни позволяват да постигнем 99,9% намаление на общото количество разтворени твърди вещества (TDS), като същевременно оптимизираме дренажната вода.

Стандартизирани RO системи

Ние предлагаме икономични продуктови линии от стандартизирани RO системи за производствен капацитет от 125-12000 литра / час, оборудвани с всичко необходимо за започване на производството на чиста вода на място. Системите осигуряват стабилени удобен за потребителя интерфейс, и лесна експлоатация, същевременно използвайки висококачествени компоненти.

Мащабни решения за обратна осмоза

За търговски приложения, които изискват доставяне на чиста вода с голям обем (напр. Производство на полупроводници), ние предлагаме консултации и разработка на UF-RO системи за пречистване на вода с производителност от 4 000 до 30 000 литра/час.

Работейки заедно с клиента от ранните предварителни етапи, ние представяме 3D генерираната система, монтирана в клиентското пространство на съоръжението в определената инсталационна зона, за да предоставим цялостно решение от симулация до производство и експлоатация.

Комбинирани системи за ултра-филтрация и обратна осмоза (UF-RO)

Всички наши RO системи могат да бъдат оборудвани с UF мембранен предфилтър, за да образуват еднокадрова UF-RO система. Предварителният филтър UF удължава ефективния живот и ефективността на RO мембраните. Благодарение на PLC-координираната бърза обратна промивка на UF, системата UF-RO осигурява непрекъснато подаване на RO пермеат до крайния потребител и намалява цената на водата за обратно промиване.

Доказано е, че UF-RO системите работят без надзор и безпроблемно за най-предизвикателните приложения, при които традиционните RO и други процеси на филтриране (мултимедия, GAC и микронична филтрация) изискват скъпа и отнемаща време поддръжка.