0

Цялостна система за пречистване на водата, комплектована в контейнер

Пречистващият контейнер е мобилен и може да се мести, където пожелаете

Контейнерна инсталация за пречистване на вода

Самостоятелното производство на питейна вода на всяко място по света, без значение какво е качеството на входящата вода.

С 13 последователни етапа на пречистване, това мобилно решение представлява всички процеси, извършвани в инсталация за питейна вода, осигурявайки безопасна, мека и здравословна за пиене вода.

Всякакви източници на вода

Бързо производство на чиста питейна вода от кладенци, отворени източници като езера, реки, езера и солена вода.

Незабавно разполагане

13 етапа на технологиите за пречистване на водата са опаковани в размер на стандартен контейнер от 20 фута, който може да бъде монтиран и пуснат незабавно на 20 метра височина и 100 метра далечина от всеки наличен водоизточник .

Над 10 години експлоатация

Здравата и защитена от намеса самодостатъчна конструкция на контейнера предпазва висококачественото оборудване срещу атмосферните влияния и други заплахи. Идеален е като временно или постоянно решение за водоснабдяване с питейна или чешмяна вода.

Изисква минимална поддръжка

Удобна за потребителя plug-and-play инсталация с минимални разходи за поддръжка. Може да работи и без наем на специалист за професионална поддръжка. Може да бъде оборудван със соларен панел и сателитна връзка. Дистанционното управление чрез криптиран интернет трафик позволява наблюдение на всички системни индикатори от всяка точка на света.

НЯМА НУЖДА ОТ ВИСОКО КВАЛИФИЦИРАН ПЕРСОНАЛ НА МЯСТО!

Мобилна водопречиствателна станция

Революционната комбинация от водещи технологии на AQUAPHOR е опакована в един стандартен контейнер. Това мобилно решение доставя чиста питейна вода, която отговаря на изискванията на СЗО за качеството на питейната вода, при много ниски прогнозни експлоатационни разходи под 0,20 евро за кубичен метър.

Контейнерната пречиствателна станция за вода AQUAPHOR гарантира

Мобилност

Контейнерните или подвижните пречиствателни станции за вода са бърз и изключително гъвкав начин за получаване на питейна вода от кладенци и отворени водоизточници точно когато и където е необходимо.

Бърз достъп до питейна вода

Транспортирането е лесно и контейнерът е свързан с една входяща и изходна тръба и електрическо захранване на мястото за водообработка. Пълноценното производство на вода започва с минимално въздействие върху други операции.

Максимална безопасност за питейна вода

Системите за пречистване UF-RO отхвърлят и най-малките количества примеси във водата, което я прави безопасна за пиене. В допълнение към често срещаните замърсители, системите UF-RO премахват флуориди, кисти, бактерии, вируси, антибиотици и хормони.

Бързи срокове за доставка

На нашата производствена площадка разполагаме с всички необходими компоненти за сглобяване на персонализираната инсталация за контейнерна вода според спецификациите на клиентски проект.

Подробно описание на етапите на пречистване на водата

Етапи на пречистване на водата в мобилната пречиствателна станция AQUAPHOR включват:

 • Потопяем екранен филтър с високоефективна вградена смукателна помпа и автоматично измиващ се 1 mm предфилтър. До 20 метра разлика във височината между потопяемия филтър и контейнерната система.
 • Етап на флокулация с автоматична компютърно управлявана дозираща станция на Grundfos
 • Хидроциклон за филтриране на едри частици
 • Седиментационен резервоар с автоматично електрохлориране * и филтриране на фина утайка
 • Автоматичен 200 микронов CIP (clean in place) филтър с функция за обратна промивка
 • Активен въглен със сребро за отстраняване на активен хлор и органични вещества.
 • Етап за филтрация до 5 микрона с полипропиленов екструдиран филтър
 • Система с обратна осмоза с производителност 2000 литра / час с автоматична химична CIP (clean in place) промивк ** и автоматична дозираща станция за антискалант
 • Реминерализация
 • Станция за събиране на пермеат (800 L) с автоматично хлориране
 • Автоматична рециркулация през ултравиолетови стерилизатори
 • 2 автоматични станции за пълнене на вода (25 литрови контейнери)
 • Секция за имиване и дезинфекция на празни бутилки

* иновативна напълно автоматична система за електрохлориране на ниска цена, където се генерира високоактивен хлорен разтвор, използвайки обратно-осмотична вода и сол

** патентована технология за самопочистване на мембраните

Системата е предназначена за всякакъв вид примеси, включително, но не само, положително / отрицателно / неутрално заредени разтворени и суспендирани вещества, хуминови киселини и други видове примеси.

Стандартите на СЗО за качество на питейната вода се осигуряват от комбинацията от химическа предварителна обработка, отстраняване на всякакви частици, активен въглен, 0,01 микрона автоматична ултрафилтрация, последвана от високоефективна RO с 3-точково измерване и анализ на съдържанието на сол, за да се осигури безпроблемна работа ( преди и след RO мембрана).

Автоматичен контрол и анализ на данни в централната контролна станция, които могат да бъдат физически настроени навсякъде по света.

Оборудването в контейнера е предварително инсталирано, свързано, окабелено и тествано.

Автоматичен контрол на температурата с помощта на японска система за контрол на температурата горещо-студено. Работа при температура на околната среда от -25 C до 50 C. Ако температурата на околната среда падне под тази граница, моля, консултирайте се с фабриката за допълнителни мерки.

Моля, изисквайте специални опции за обезсоляване на морска вода.

Повече за контейнерните решения