0

Обхват на приложение

Aquaphor Professional предлага решения за следните търговски и промишлени приложения:

Медицина и Фармацевтика

Вода за инжекции, хемодиализа и стоматология, за стерилизатори, лаборатории, перални и кухни, за производство на лекарства и хранителни добавки, за охладителни системи и парни котли.

Ферми и Агрикултура

Вода за оранжерии и отглеждане на домашни птици, говеда и риби: за напояване на растения, за инкубатори, хранителни добавки, за миене на оборудване, за контрол на климата, за охладителни системи и парни котли

Индустриални процеси

Вода за машини за водоструйно рязане, за охлаждащи системи на лазерното и плазменото рязане, за производство на емулсии, оцветяване и избелване, за процеси на метално покритие, за измиване на слънчеви панели и оптично оборудване, за котли и охладителни системи.

Професионални кухни

Вода за пиене и приготвяне на храна и напитки, за кафе машини с високо налягане и ледогенератори, за съдомиялни машини, за охладителни системи и котли.

Гостоприемство и обслужване

Вода за пиене и приготвяне на храна и напитки, за SPA-процедури, за контрол на климата, за почистване, пране и миене на съдове, за автомивки, за почистване на стъкло.

Хранителна индустрия

Вода за производствени процеси, отопление, измиване (CIP) и стерилизиращо оборудване, за охладителни системи и парни котли.

Цялостно водоснабдяване

Вода за пиене и приготвяне на храна, за къпане, пране, отопление и охлаждане, за градинарство, автомивка и други задължения.

Общински комунални услуги

Общинска подготовка на питейна и миеща вода, вода за отопление и други битови и обществени нужди, за лабораторни изследвания, аварийно водоснабдяване.