0

Системи за механично пречистване

Колоните от серията Aquaphor AF са предназначени за предварително механично почистване.

Сорбенти:

Чакъл;

Запълване AG Plus.

Премахва механични примеси до 5 микрона

Трициклов автоматичен клапан Runxin е оборудван с таймер контролер. Използва се в битови и промишлени инсталации за филтриране. Той има дизайн на диска, когато филтърът се измие, водата източник не достига до потребителя. Процесът на регенерация е автоматичен. Контролерът на клапана показва продължително спиране на захранването. Настройките се запазват за 3 дни.

 

Този модел филтър е проектиран да пречиства водата не само поотделно, но и като част от интегрираните системи за пречистване на водата. Филтърът работи автоматично, филтриращият капацитет се възстановява чрез промиване с обратен поток от вода и се извършва през определен интервал, в удобно време.

Регенерацията не изисква използването на химикали. За да оптимизирате работата на филтъра (намалете натоварването върху филтъра в случай на пикова производителност, с цел промиване с чиста вода и т.н.), е възможно да се използват резервоари за съхранение и друго допълнително оборудване.

Контролен клапан Runxin

Надеждна механична част, части на клапани, устойчиви на износване и корозия.

Функция за заключване на контролния панел: Ако панелът не се използва за минута, той ще се заключи, за да се избегне злоупотреба.

Цветен дисплей с течни кристали: цветният дисплей постоянно показва системните параметри в работен режим, ако захранването е прекъснато за повече от 3 дни, текущата стойност на времето ще мига, сигнализирайки за необходимостта от нулиране, останалите параметри се запазват при липса на захранване.

Клапанът има два вида отчитане на времето: по ден и по час, които могат лесно да се регулират с превключвател на платката.

Предвиден е съединител за изходен сигнал, който може да се използва за свързване към помпа или електромагнитен клапан.

Регенерирането може да се извърши веднага след изразходването на определения обем вода или може да се отложи.

 

В механичните филтри от серията Aquaffect AF е възможно да се увеличи производителността чрез паралелно свързване на допълнителни омекотители, по същия начин можете да постигнете непрекъснато денонощно омекотяване на водата.

Това не изисква никакви разходи за преработка на системата, тази функция вече е включена в системата за управление ...

Няма добавени продукти в тази категория.