0

Колонни омекотители

Омекотителите от серията AQUAEFFECT са предназначени за отстраняване на калциеви и магнезиеви йони от водата, които осигуряват вода, в зависимост от тяхното количество, с определена твърдост.

По този начин това оборудване ще предпази скъпите домакински уреди и водопроводни инсталации в къщата: кранове, смесители, котли за отопление и топла вода, бойлери, перални и съдомиялни машини, масажни душ кабини и джакузита, дори ютии с изпарители и подобно оборудване от котлен камък.

Особеността на омекотителите AQUAEFFECT е, че те могат да бъдат свързани помежду си паралелно по всяко време, като по този начин се увеличава производителността на омекотяването на водата и количеството омекотена вода в един цикъл на ресурса (освен това регенерацията на всеки отделен омекотител ще се извършва независимо един от друг). Надграждането може да се направи в ситуации, когато е имало промяна във водоизточника (промяна на водоснабдяването от ВиК към кладенец), броят на членовете в семейството се е увеличил (новородени), нужен е по-голям обем на производството и т.н.

AQUAEFECT SF (0,6 - 13,3 m³/час)

Омекотителните системи от серията Aquaffect SF остраняват солите на твърдостта от водата, като по този начин: Предотвратяват появата..

727.00лв. - 10,560.00лв.

AQUAEFECT SF DUPLEX (1,2 - 7,2 m³/час)

В омекотителите от серията Aquaffect SF е заложена възможност за увеличаване производителността чрез паралелно свързване на допълнителни оме..

1,470.00лв. - 8,110.00лв.

AQUAEFECT SF TRIPLEX (1,8 - 10,8 m³/час)

В омекотителите от серията Aquaeffect SF е заложена възможност за увеличаване производителността чрез паралелно свързване на допълнителни ом..

2,220.00лв. - 12,180.00лв.

Показва 1 до 3 от 3 (1 страници)