0

AQUAPHOR Professional

AQUAPHOR Professional (AP.RO) е неразделна част от корпорация AQUAPHOR и изцяло възприема нейната мисия и ценности.

Като подразделение за бизнес решения AP.RO има за цел да подобри ежедневието на по-големите общности и да подкрепи успешното предприемачество по целия свят.

Профил на компанията

Фина настройка на качествата на водата за различни производствени нужди

Гъвкавото контейнерно решение за чиста вода на ниска цена

AP.RO предлага адаптивни комплексни решения, всяка от които е съобразена със специфичните нужди на производството в HoReCa, храни и напитки, козметика, болници, лаборатории за тестване, производство, ферми и много други икономически сектори.

Системата за пречистване на водата ще бъде изградена, доставена и пусната на пазара, за да отговаря на точните нужди на клиента на всеки континент.

Технологии

Инженерният и технологичен отдел създаде голямо разнообразие от висок клас технологии, включително персонализирани решения за покриване на различни проблеми и нужди, свързани с водата в обектите на клиента.

Мембранни системи

Мембранни системи

Системи за Ултрафилтрация

Системи за Ултрафилтрация

Дозиране и контрол

Дозиране и контрол

Филтрация и йонообмен

Филтрация и йонообмен

Нашето пътешествие

2006 — Бюро за бутикови решения

Група инженери и опитни професионалисти от промишлеността за пречистване на вода създава Winter Engineering Ltd. в Хайфа, Израел.

Веднага след това, екипът поставя основния си фокус върху технологичното и качествено съвършенство при разработването на продуктите си. Водещите флагмани от Winter Engineering предизвикаха пазара с иновативни решения и системи.

Десетилетие инвестиции в технологичен напредък увеличи капацитета за глобален обхват. Много фабрики и фирми по света интегрират професионални продукти на Winter Engineering в техния процес.

2014 — Глобална технологична експанзия

Winter Engineering Ltd става част от корпорацията AQUAPHOR като AQUAPHOR Professional. Новото подразделение стартира масови производствени линии в Нарва, Естония, като същевременно увеличава предишното средномащабно производство. Сега пълноценна фабрика обслужва нуждите на клиентите с продукти, предлагани и доставяни по целия свят.

2019 — Пълно портфолио за малки, средни и големи предприятия

Днес обхватът на AQUAPHOR Professional включва проектиране, производство и поддръжка на нашите професионални продукти, включително всички разновидности на техническа поддръжка и следпродажбени услуги. Линиите за масово производство предлагат готови за закупуване решения, докато екипът на AP.RO ще подкрепя по-мащабни проекти.

Нашият екип

Нашият екип се състои от изключително талантливи инженери с широк професионален и академичен опит в химията, биологията, електрониката и електричеството, който осигурява най-добрите продукти и решения за нашите клиенти.