0

AP.RO-MCR 90 Black Edition (90 LPH)

  • В наличност
  • Производител: Aquaphor
  • Модел: apro-mcr-be
  • Продуктът е видян: 895
  • 3,159.00лв.

  • без ДДС: 2,632.50лв.
Опции

Споделяне:

AP.RO-MCR 90 Black Edition минорната версия на серията AP.RO-MCR, която е наследила компактността на комерсиалната система за пречистване на вода с обратна осмоза за барове, ресторанти, професионални кафе-машини и други цели в бизнеса. Предназначен за дневна консумация до 2 m3. В допълнение, системата AP.RO-MCR 90 Black Edition може да се използва за малогабартно цялостно пречистване на водата у дома или вилата, като затова е нужен допълнителен резервоар.

Умно възстановяване на пермеат до 95%

Патентованата дренажна система с високочестотен компютърен контрол позволява рециркулация на концентрата за повторно третиране, с което осигурява изключително висок коефициент на възстановяване на пермеат и намаляване количествата на отпадна вода.

Драстично намаление на енергопотребелението*

Екстремно ниската консумация на енергията е постигната благодарение на синергията от комбинацията на малка високо-ефективна бустер помпа (до 16 бара) и вторична високо-поточна, но същевременно ниско-енергийна рециркулационна помнпа.

Намалена употреба нма антискаланти

Дренажната компютърно контролиранa високочестотната система работи или без антискалант, или с намалена консумация на антискаланти.

*за типични цели

Малка RO (обратно-осмотична) система за HoReCa

AP.RO-MCR 90 Black Edition е пъргаво и изключително подходящо решение за изискванията на вашия HoReCa бизнеси и подобни в реални условия. Със своята иновативна технология против запушване на мембраната, задвижвана от две енерго-спестяващи помпи, AP.RO-MCR 90 Black Edition предоставя чиста питейна впда с до 50% спестяване на енергията. Значителен фактор за поддържане на ниски оперативни разходи.

Технически спецификации на AP.RO-MCR 90 LPH

МОДЕЛ

AP.RO MCR 90 BE

Поток пермеат, литри/час (при 25° C) 90
Количество мембрани 2
Размер на мембраните, инчове 2 x 3012
Макс. входящ TDS, ppm 1500
Понижаване соолесъдържанието До 85%
Възстановяване на пермеат До 50%
Входящо налягане, bar 1 - 4
Разход на електроенергия, Wt/h 100
Електрозахранване 24VDC (с AC/DC адаптер)
Размери, mm 490 x 470 x 555
Тегло, kg 25
Присъединителен размер (вход, изход, концентрат) 3⁄8” / 1⁄4” / 1⁄4” 3G