0

UF-RO системи

Комбинирани UF-RO системи за пречистване на вода

Всички наши RO системи могат да бъдат оборудвани с UF мембранен предфилтър, за да образуват еднокадрова UF-RO система. Предварителният филтър UF удължава ефективния живот и ефективността на RO мембраните. Благодарение на PLC-координираната бърза обратна промивка на UF, системата UF-RO осигурява непрекъснато подаване на RO пермеат до крайния потребител и намалява цената на водата за обратно промиване.

Доказано е, че UF-RO системите работят без надзор и безпроблемно за най-предизвикателните приложения, при които традиционните RO и други процеси на филтриране (мултимедия, GAC и микронична филтрация) изискват скъпа и отнемаща време поддръжка.

Възможностите на UF за елиминиране на микробиологични замърсители намаляват риска от образуване на замърсители на повърхността на RO мембраните и осигуряват постоянно производство на висококачествена вода за клиента.

Предварителният UF филтър удължава ефективния живот и ефективността на мембраните с обратна осмоза, като по този начин намалява разходите за експлоатация.

Ключови характеристики

Подобрено качество на водата

Работят с минимална поддръжка

Намалени разходи за работа и поддръжка

Спестяващ пространство дизайн

Тих режим на работа

Приложения

Масовото производство на комбинирани UF-RO системи е сигурно решение за ефективни индустрии и агрикултура.

Приложения на UF-RO системите