0
KFC Русия

KFC Русия

KFC е глобална верига ресторанти за бързо хранене, която овладява изкуството да готви пиле като никой друг в света. KFC оперира 20 000 ресторанта в 123 държави, 800 места са разположени във всички региони на Русия. Стратегията в Русия сега се фокусира върху създаването на нови търговски обекти в по -малки градове с население под 100 000 души. Това изисква още повече внимание към поддържането на стандарти за високо качество, тъй като завръщащите се гости са ключът към растежа на продажбите.

Предизвикателство на клиента

Постоянното качество е изключително важно за рентабилността в HORECA. Клиентите на заведения за бързо хранене очакват храната и напитките да имат еднакъв вкус на всяко място, всеки ден, независимо от това къде се намира ресторантът. Водата е голяма част от този процес. Тя трябва да бъде чиста и безопасна, но също така - да отговаря на строгите изисквания за минерални води на марката KFC.

Ключови проблеми

Да регулирате водата в местния източник на чешмяна вода по уникален начин за всеки нов изход, така че примесите и твърдостта на водата да не оказват отрицателно въздействие върху водата с помощта на устройства в ресторанта.

Безопасност на клиентите

Водата се използва директно на етапа след смесването, когато студените газирани напитки се сервират на клиентите.

Грешен вкус

Вкусът на храната и напитките може да се изкриви от прекомерните минерали във водата.

Оборудването се повреди

Кафемашините и другото кухненско оборудване са чувствителни към качеството на водата. Неочакваните им разходи за поддръжка могат да повлияят на общите разходи.

Решение

Комерсиална система за осмоза за пречистване на вода Aquaphor APRO 500, комбинирана с мощни системи за омекотяване и отстраняване на желязо Waterboss 380 или WaterMax APQ.

Данни от проекта

APRO 500

  • Скорост на филтрация: 500 L / час
  • Процес: обратна осмоза (RO)
  • Възстановяване на RO: до 85%

Waterboss 380, WaterMax APQ (Аналог на A800/ A1000 с хлорна клетка)

  • Изключителна ефективност на солта и омекотяване
  • Редукция на желязо, намаляване на хлора

  Практически случаи

Related Products

А1000

А1000

Аквафор А1000 е най-новото ни попълнение в семейството на свръх-компкатнтие системи за омекотяване, предназначен за отстраняване йоните на твърдостта (калций и магнезий) и пречистване на желязо

1,490.00лв. 2,290.00лв. Ex Tax: 1,241.67лв.

AP.RO-HP 500 LPH

AP.RO-HP 500 LPH

Системите AP.RO-HP са компактни комерсиални системи за обратна осмоза с високо-напорни мембрани, които позволяват постоянно производство на висококачествена вода с нисък разход на енергия и нам

16,742.70лв. Ex Tax: 13,952.25лв.